Kaká hilst velkommen av 40.000

40.000 mennesker møtte fram på Estadio Bernabeu tirsdag for å hilse Real Madrids nye playmaker Kaká velkommen til Spania.

Kaka  (Foto: JAVIER SORIANO/AFP)
Kaka (Foto: JAVIER SORIANO/AFP)
Kaka  (Foto: JUAN MEDINA/REUTERS)
Kaka (Foto: JUAN MEDINA/REUTERS)

Brasilianeren ble kjøpt fra Milan for tre uker siden for om lag 65 millioner euro. Han ble presentert for fansen av den nye klubbpresidenten Florentino Perez, som kalte ham «unik» og «et ikon for vår tid».

- Dette er en veldig spesiell dag for meg. Jeg er veldig glad for å innlede en ny del av min karriere i Real Madrid, og jeg håper å skrive mitt navn inn i historien til denne store klubben, sa Kaka.

Det ble avslørt at Kaká skal spille med nummer 8 på ryggen. Real Madrid har allerede solgt 2000 trøyer med Kakás navn, men uten nummer. Nå blir det ny fart i salget.

Kaká kom til Madrid tirsdag morgen fra Sør-Afrika, der han hjalp Brasil til seier i kontinentcupen. Han gjennomgikk en omfattende medisinsk sjekk og undertegnet deretter en lukrativ seksårskontrakt.

Perez var tilbake som Real-president for en måned siden, og han akter å gjøre som sist ved å kjøpe de største navn som er på markedet. Kaká var første «Galactico» som ble hentet, og han fikk snart følge av Cristiano Ronaldo som til kjøpsprisen 94 millioner euro ble verdens dyreste spiller. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2