Juventus nekter å tape

Juventus nekter å tape i serie A. Laget lå under både 0-2 og 1-3 i Napoli tirsdag, men greide 3-3 i den utsatte kampen.

Andrea Pirlo og Simone Pepe (Foto: CARLO HERMANN/Afp)

Napoli-Juventus 3-3

Dermed har Torino-klubben to poengs luke til Milan og Udinese på tabelltopp når alle tre har spilt 12 kamper hver.

Sjetteplasserte Napoli så ut til å være på vei mot seier da Marek Hamsik og Goran Pandev ga laget to måls ledelse ved pause. Hamsik misbrukte også et straffespark i første omgang.

Alessandro Matri reduserte tidlig i annen omgang, men et nytt Pandev-mål midtveis i omgangen så ut til å ha avgjort.

Marcelo Estigarribia og Simone Pepe ville ikke være med på det, og med hver sin scoring sørget de for poengdeling.

– Det var svært viktig at vi greide å svare. Vi hadde beina, taktikken og teknikken til å greie det, sa Juventus-trener Antonio Conte. (©NTB)

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk