Juventus avgjorde på overtid

Serieleder Juventus scoret to ganger på overtid da Cagliari ble slått 3-1 i italiensk serie A fredag.

Juventus (Foto: STEFANO RELLANDINI/Reuters)

Torinoklubben måtte slite for å sikre seg tre poeng i bortekampen. Cagliari tok ledelsen fra straffemerket etter 16 minutters spill.

20 minutter ut i annen omgang ble hjemmelaget redusert til ti spillere da Davide Astori ble utvist for to gule kort. Juventus presset på for utligning og fikk betalt ved Alessandro Mati ett kvarter før full tid.

Da det så ut til å gå mot poengdeling, ordnet Matri 2-1 to minutter på overtid. Tre minutter senere ble det 3-1 til Juventus ved Mirko Vucinic.

Kampen ble spilt i Parma fordi Cagliaris hjemmebane ikke ble regnet som sikker nok for en så stor kamp.

Juventus har ti poengs ledelse til Inter på annenplass, men forspranget kan bli kuttet til sju igjen hvis Inter slår Genoa lørdag. (©NTB)