Ingen landslagsretur for Riquelme

Konflikten med Diego Maradona lar seg ikke løse, men playmaker Juan Roman Riquelme sier hans landslagsavhopp var riktig.

PLAYMAKERE: Både Diego Maradona og Juan Roman Riquelme har hatt sine velmaktsdager på banen, men forholdet de to imellom er ikke på topp.  (Foto: Staff/REUTERS)
PLAYMAKERE: Både Diego Maradona og Juan Roman Riquelme har hatt sine velmaktsdager på banen, men forholdet de to imellom er ikke på topp. (Foto: Staff/REUTERS)

Det nærmer seg VM-sluttspillet i Sør-Afrika. Argentina trenes av sin gullhelt fra 1986, men Diego Maradona og Riquelme er ikke på talefot.

Dermed blir en av landets fremste spillere TV-titter under fotball-VM.

To år siden sist
Riquelme har ikke spilte for Argentina siden Maradona tok over i 2008. Han hoppet av etter syrlig kritikk i mediene fra nettopp den nye landslagssjefen.

- Jeg angrer ikke på det jeg gjorde. Det blir sagt at jeg har trukket meg på bakgrunn av en kommentar fra treneren, men jeg vil si at du er rimelig dum dersom du tror noen dropper-VM ene og alene for en slik kommentar, sier Riquelme til Fox Sports.

Boca Juniors-spilleren utdyper videre:

- Går dypere
- Dette går dypere. Det er flere ting. Vi kan ikke jobbe sammen. Det er slik jeg er, og det finnes ting jeg forstår som andre ikke kan. Hver eneste dag føler jeg med avslappet, for jeg tok et riktig valg, sier Riquelme.

I intervjuet kommer det fram at han aldri vil avsløre de «sanne motivene» for det problemfylte forholde til Argentinas fotballgud - mannen som nærmest på egen hånd sikret VM-gullet i 1986.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2