Hoset avgjorde på overtid - sendte Molde til semifinale

To minutter på overtid banket Magne Hoset inn vinnermålet da Molde slo Sandefjord 2-1 i NM-kvartfinalen i fotball lørdag.

hoseth
hoseth

31-åringen slo til og satte ballen kontant bak en sjanseløs Iven Austbø. Molde kunne dermed juble for en fullt fortjent seier og avansement til semifinalen. Men det satt langt inne for Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

Til tross for at vertene skapte mest og var det førende laget, slet Molde nemlig stort med å sette sjansene sine. Først sju minutter før slutt utlignet Davy Claude Angan fra spiss vinkel.

Scoringen kom etter et kort hjørnespark av Etzaz Hussain og et godt samspill med Knut Olav Rindarøy. Sistnevnte kunne blitt matchvinner for Molde med to harde skudd på mål i sluttminuttene. Det ene skuddet gikk i tverrliggeren og ut.

Gjestene fra Sandefjord kom til Molde med et svært svekket lag. Hele seks spillere var slått ut av matforgiftning grunnet det som trolig var en dårlig lasagne dagen før. Likevel var det altså Sandefjord som først tok ledelsen.

Innbytter Jo Sondre Aas hadde bare vært på banen i tre minutter da han dunket til med et volleyskudd fra seks-sju meter og i mål etter 65 minutter. Målet var totalt mot spillets gang. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2