Bodø/Glimt presset i sluttminuttene, men klarte ikke å unngå 1-2-tap borte mot Hødd søndag. Dermed stoppet serielederens ubeseirede rekke på 16 kamper i 1. divisjon.

hodd
hodd

Hødd - Bodø/Glimt 2-1

Se referat fra kampen i videovinduet over.

Jim Johansen reduserte for gjestene fra straffemerket i det 86. minutt. Det førte til full spenning på Høddvoll, men vertene holdt stand og tok en fortjent hjemmeseier.

Forrige gang Bodø/Glimt sto tomhendte igjen var da Bryne vant 4-0 på eget gress 28. april. Siden spilte bodøværingene 16 seriekamper uten tap. De tolv siste var bare seirer.

Hødd ødela ikke bare en imponerende rekke for Bodø/Glimt. Ulsteinvik-laget nektet også bortelaget å tangere rekorden for antall seirer på rad i 1. divisjon.

Sivert Nilsen tok Hødd i føringen kort tid før pause. 21-åringen stupheadet ballen i mål. Espen Standal doblet til 2-0 seks minutter før slutt.

Like etter fikk Bodø/Glimt en tvilsom straffe. Dommeren pekte på ellevemeteren da Thomas Braaten gikk i bakken, men det så ikke ut til å være kontakt. Johansen satte en sikker straffe, og kampen endte 2-1 til Hødd.