Her ødelegger Chiellini Hamréns Sverige-debut

Erik Hamrén fikk ikke landslagsdebuten han ønsket seg. Et B-preget Italia vant 1-0 hjemme onsdag.

SENKET SVERIGE: Giorgio Chiellini scoret kampens eneste mål i Erik Hamréns debut. (Foto: GIORGIO BENVENUTI/EPA)

Midtstopper Giorgio Chiellini headet inn 1-0 i det 25. minutt etter en corner. Svenskene var jevnt over ikke helt trygge på faste situasjoner i eget felt.

I en for landslaget ny formasjon (4-2-3-1), viste Sverige i perioder fram fiffige offensive saker før pause.

Tobias Hysén fikk en kjempesjanse etter bare to-tre minutter, men han skjøt utenfor. Også Sverige manglet flere av sine mest kjente navn, blant disse Zlatan Ibrahimovic.

I annen omgang var Italia mest ute etter å holde ledelsen og styre inn til seier på hjemmebane. Som så mange ganger tidligere lyktes taktikken for de blå.

Sverige ble til tider avslørt for begrenset pasningsspill de gangene Italia presset hardt på. Keeper Andreas Isaksson gikk i angrep i sluttsekundene. Der fikk han en kjempemulighet på heading ved en corner. Men ballen gikk langt over. (©NTB)