Hangeland og Fulham slått ut av FA-cupen etter ekstraomganger

London (NTB): Brede Hangeland fikk en lite hyggelig omkamp i FA-cupens 4. runde. Fulham ble slått ut av Sheffield United, som gjorde 1-0 i kampens 119. minutt.

Shaun Miller ble den store helten for gjestene som sliter i bunnen av engelsk 1. divisjon (nivå tre). I det kampen så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse, headet han ballen i mål fra kort hold etter en corner.

Hangeland spilte hele tirsdagens kamp, mens John Arne Riise er ute med skade.

Venstrebacken ble skadd nettopp mot Sheffield United i den opprinnelige FA-cupkampen på bortebane for en drøy uke siden. Da berget Hugo Rodallega 1-1 for London-klubben etter at Chris Porter hadde sendt vertene i føringen.

En vond sesong ble enda verre for Fulham med tirsdagens pinlige tap. Sheffield United gjorde smarte bytter mot slutten, og Miller hadde bare vært på banen i tolv minutter da han sendte bortelaget videre.

I 5. runde venter enten Nottingham eller Preston for Sheffield United. (©NTB)