Gulbrandsen på tabelltopp

Solveig Gulbrandsen og hennes Gold Pride vant 2-0 over Chicago Red Stars lørdag og har fire poengs luke på tabelltopp i WPS.

Solveig Gulbrandsen (Foto: Josefsen, Jon Michael/Scanpix)

Gulbrandsen spilte fra start lørdag etter å ha måttet se de foregående kampene fra benken. Da hun ble byttet ut i det 70. minutt, ledet California-laget 1-0.

Tiffeny Milbrett misbrukte et straffespark i første omgang, men gjorde opp for det da hun rett før pause scoret ledermålet på returen fra sitt eget tverrliggertreff.

Gold Pride, for anledningen i røde drakter i forbindelse med markeringen av morsdag i USA, punkterte kampen med scoring av Kelley O'Hara i det 79. minutt.

Gjestene måtte spille store deler av kampen med ti spillere etter at Ifeoma Dieke ble utvist i straffesituasjonen.

Lene Mykjåland spilte 78 minutter da Washington Freedom nøyde seg med 0-0 hjemme mot Boston Breakers i en kamp som ble skjemmet av kraftig vind. Freedom er på fjerdeplass fem poeng bak Gold Pride. (©NTB)