Full krig før La Liga-start

I år som i fjor står serieåpningen i La Liga i fare for å bli utsatt. Denne gang på grunn av uenighet om økonomien i TV-avtalen og kamptidspunktene.

Falcao og  Adrian Lopez har sprudlet i Atletico Madrid i år. Altetico har vært tredje best i La Liga i 2012, og står i tillegg med 8 0 0 i Europa League. Neste sesong kan det bli spill i Champions League.  (Foto: DANI POZO/Afp)
Falcao og Adrian Lopez har sprudlet i Atletico Madrid i år. Altetico har vært tredje best i La Liga i 2012, og står i tillegg med 8 0 0 i Europa League. Neste sesong kan det bli spill i Champions League. (Foto: DANI POZO/Afp)
Cristiano Ronaldo (Foto: RAFA RIVAS/Afp)
Cristiano Ronaldo (Foto: RAFA RIVAS/Afp)

I forkant av fjorårets sesong ble La Liga rammet av en spillerstreik. Det endte med at seriestarten ble utsatt. Nå står også årets seriestart i fare. En gruppe på 13 lag har gått sammen og krever endringer i TV-avtalen, samt at avsparktidene endres til det mer fornuftige. Blant kamptidspunktene i år er det kamper som kommer til å starte klokken 23.00 spansk tid. - Er ikke idioter En av klubbene som er mis

Mer innhold fra TV 2