Belgiske stjerner benekter garderobetrøbbel: – Vil ikke slåss med ham

Eden Hazard er klar på at det ikke er trøbbel i den belgiske VM-troppen, men sier at «alt kom på bordet» etter 0-2-tapet for Marokko.

AMPERT: Kevin De Bruyne, Eden Hazard og Jan Vertonghen skal ha røket i tottene på hverandre Foto: FRANCOIS LENOIR
AMPERT: Kevin De Bruyne, Eden Hazard og Jan Vertonghen skal ha røket i tottene på hverandre Foto: FRANCOIS LENOIR

Den tyske avisen Bild skrev tidligere tirsdag at Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen og Eden Hazard skal ha røket i tottene på hverandre etter 0-2-tapet for Marokko, og at Romelu Lukaku måtte stoppe de tre superstjernene fra å begynne å slåss.

Bakteppet for krangelen skal stamme fra De Bruynes intervju med The Guardian, hvor han uttalte at Belgia-troppen var for gammel til å kunne vinne VM. Det skal Vertonghen ha tatt svært personlig.

– Jeg antar at vi spiller dårlig fremover fordi angrepsspillerne er for gamle. Det er mange ting jeg tenker på som jeg ikke burde si, eller i det minste ikke utenfor garderoben. Det er veldig frustrerende i dag, sa Vertonghen etter Marokko-kampen.

– En god prat

På tirsdagens pressekonferanse tonet de belgiske stjernene det noe ned. Hazard pekte blant annet på keeper Thibaut Courtois' størrelse.

– Jeg vil ikke slåss med ham. Han er mye større enn meg, sa Hazard da både han og Courtois benektet ryktene om tilløp til slåsskamp.

– Det var en god prat mellom spillerne. Alt kom på bordet og nå forbereder vi oss på kampen mot Kroatia, fortsatte Hazard.

– Ikke de raskeste

Midtstopper Vertonghen var heldig ikke nådig med nettopp Courtois, som var skyld i begge baklengsmålene.

– De scoret to like mål, to korte innlegg. Ballen skulle aldri gått inn, sa Vertonghen.

Hazard sendte et lite stikk tilbake til Vertonghen da han påpekte at Belgia «ikke har de tre raskeste midtstopperne i verden».

Belgia ligger som nummer tre i gruppe F med tre poeng etter to puljekamper. De er nå mest sannsynlig avhengig av seier over Kroatia for å avansere videre til åttedelsfinalen.

(©NTB)