Belgias skrekk: Skadetrøbbel for stjernetrio

Belgias landslagssjef Roberto Martínez avslørte at en ankelskade kan sette Romelu Lukaku ut av spill i VM-gruppefinalen mot England.

Romelu Lukaku og Eden Hazard ble begge tomålsscorere i Belgias 5-2-nedsabling av Tunisia. Belgia topper gruppe G og er på vei mot åttedelsfinalene.

Men Manchester United-spiss Lukaku måtte byttes ut etter å ha pådratt seg en ankelskade i andre omgang av lørdagens kamp.

– Vi må se på Lukakus ankel. Han har fått en smell og må undersøkes nærmere, sa Belgias landslagssjef Roberto Martínez, som også avslørte at Hazard fikk en trøkk.

– Eden Hazard har fått en smell i leggen. Dries Mertens har et problem med ankelen. Det vil bli store endringer mot England. Hvis vi hadde hatt sju dager på å forberede oss kunne jeg sagt at vi ville ha startet med samme lag, men realiteten er at man er avhengig av alle de 23 spillerne man har med seg, fortsatte han.

Hazard sa etter kampen at han tror at han rekker England-kampen torsdag.

– Jeg kjente noe i leggen min i første omgang, men ikke noe store greier. Jeg tenker at det vil være greit i morgen, sa Belgia-kapteinen.

Lukakus fravær kan utgjøre en stor forskjell for Belgias håp om gruppeseier i det som ligger an til å bli en ren gruppefinale mot England.

Manchester United-spilleren har allerede fire mål i VM og deler toppscorertronen med Portugals Cristiano Ronaldo.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2