Fiks debut av Braaten i FCK

Innbytter Daniel Braaten debuterte med glitrende forarbeid da Ståle Solbakkens FC København reddet inn 1-1 på tampen mot Esbjerg.

Daniel Braaten (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Daniel Braaten (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Braaten kom inn som innbytter med 25 minutter igjen å spille. Da ledet Esbjerg 1-0 etter at tidligere Molde-spiller og innbytter Pape Pate Diouf serverte pasningen til målscorer Jakob Ankersen.

Braaten ble klar for FCK i det siste overgangsvinduet på en ettårskontrakt. Han markerte seg med et par kvalifiserte avslutninger, i tillegg til forarbeidet til 1-1-scoringen. Han tok imot et langt innkast, driblet av to mann og sendte et presist innlegg til César Santin. I likhet med Braaten var også Santin innbytter. Santins scoring var hans 63. i den danske superligaen.

Mushaga Bakenga kom inn fra benken og fikk sin debut for Esbjerg. På overtid hadde han en stor sjanse til å avgjøre kampen, men headingen gikk utenfor.

Magnus Lekven spilte fra start, men måtte ut med skade åtte minutter ut i 2. omgang. Mohammed Fellah spilte ikke grunnet en hoftestrekk.

FCK er uten seier på de åtte siste hjemmekampene i serien, og det er ny klubbrekord med negativt fortegn. Laget er på 10.-plass i superligaen med fattige sju poeng. Esbjerg er på 4.-plass. Midtjylland topper tabellen med 17 poeng og har også én kamp mindre spilt enn AaB på 2.-plass. AaB har 14 poeng. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2