DAGEN DERPÅ: De bergenske mediene var ikke nådige torsdag. Foto: Scanpix/BT/BA/Helge Kalleklev,TV 2/Photoshop (montasje)
DAGEN DERPÅ: De bergenske mediene var ikke nådige torsdag. Foto: Scanpix/BT/BA/Helge Kalleklev,TV 2/Photoshop (montasje)

Svart forside, enere på børsen og krav om Norling-avgang

Dette skriver bergensavisene dagen derpå.

Bergen (NTB): Brann-spillerne kommer hjem til slakt i avisene etter nedrykket til 1. divisjon.

Avisene i Bergen er kjent for sin evne til å ta den helt ut når Sportsklubben er i trøbbel.

* God natt, Brann, er BA-forsiden som møter Branns nedrykksgutter. Bergensavisen har også et bilde av Bergen by med en bortimot mørklagt Brann Stadion i front.

* BT-forsiden gikk i svart. Kommentator Tore Strand krever trener Rikard Norlings avgang, mens det er funnet plass til seks årstall: 1964, 1979, 1981, 1983, 1985 og 2014 – årene Sportsklubben har rykket ned.

BT er brutale med spillerne på det som har vært Bergens stolthet. Keeper Øystein Øvretveit, som slapp inn et svært billig 0-2-mål mot Mjøndalen, får 1 på spillerbørsen. Marcus Pedersen, som ville sikret seg 1 million kroner i bonus om SKB hadde overlevd i eliteserien, får også laveste karakter. «Skulle gå foran, men fikk ikke til noe som helst», er Bergens Tidendes brutale dom. Øvrige spillere fikk 2 eller 3.

I BA slipper spillerne unna «stolpe» på børsen, men fem toere og seks treere vitner om at Brann-mannskapet ikke maktet å heve seg i den avgjørende kvalikkampen mot Mjøndalen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2