Praktscoringer senket Sandnes Ulf

Sandnes Ulf hadde muligheten mot Hødd til å ta over opprykksplassen i 1. divisjon igjen.

Rogalendingene gikk på et stygt 1-3-tap borte mot Kristiansund forrige runde. Med Brann- og Kristiansund-seier i helga gikk begge forbi Ulf før klubbens kamp mot Hødd mandag.

Sandnes fikk det overhodet ikke til å stemme hjemme mot klubben fra Ulsteinvik i første omgang, men hadde grei kontroll defensivt, utenom i to minutter av omgangen.

Se sammendrag av kampen øverst i artikkelen

OBOS-liga-tabellen ser du her.

Etter 32 minutter smelte Ole Amund Sveen til fra like utenfor 16-meteren og ballen føk i motsatt kryss.

Bare to minutter senere ble Eirik Ulland Andersen spilt alene gjennom med Ingvar Jónsson, som reddet forsøket, men ballen havnet hos Magnus Myklebust. Spissen lobbet ballen inn til 2-0.

I pausen gjorde Ulf-trener Bengt Sæternes to bytter, uten at det hjalp noe særlig. Vertene trykket på for redusering de siste 45 minuttene, men Hødd sto imot, selv om hjemmelaget kom til noen sjanser.

Det gjorde også gjestene. Hødd fikk stort kontringsrom etter at Sandnes Ulf la om til tre bak i jakten på mål, men gaukene måtte se seg slått. (©NTB)