Europaligaen over for Moa og Nordtveit

Mohammed Abdellaoue og Håvard Nordtveit spilte fra start for hvert sitt tyske lag da begge røk ut av europaligaen tirsdag.

DEPPER: Håvard Nordtveit depper etter Europaliga exiten mot Lazio. (Foto: STRINGER/ITALY/Reuters)

Dermed er det ingen norske spillere igjen til åttedelsfinalen. Hannover spilte 1-1 hjemme mot russiske Anzji, men røk ut 2-4 sammenlagt. For Borussia Mönchengladbach ble det 0-2 for Lazio i Roma og 3-5 sammenlagt etter to kamper.

Hannover hadde et dårlig utgangspunkt før hjemmekampen. Abdellaoue fikk spille fra start, men den norske landslagsspissen hadde ikke fininnstilt skuddfoten. Alle skuddforsøkene hans gikk utenfor mål.

Lagene spilte en sjansefattig og kjedelig første omgang. I det 70. minutt kunne en umarkert Sérgio Pinto sende Hannover i føringen. Vertene trengte bare ett mål til for å ta seg videre, men ni minutter på overtid utlignet Lacine Traore for Anzji.

Antonio Candreva og Álvaro González scoret i henholdsvis det 10. og 33. minutt for Lazio da 'Gladbachs europaligaeventyr tok slutt. Det var en fortjent hjemmeseier. Lazio vant 6-2 i antall skudd på mål i torsdagens oppgjør.

I første kamp tok tyskerne ledelsen to minutter før slutt, men mistet den gang seieren til 3-3 på overtid. (©NTB)