Vålerenga knuste Strømsgodset – scoret fire mål før pause

Vålerenga leverte fantastisk angrepsfotball da Strømsgodset ble slått 4-0 i Eliteserien. Alle målene kom før pause.

Vålerenga - Strømsgodset 4-0

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Etter 17 minutter åpnet Vålerenga målfesten. Amor Layouni brukte farten sin ute til høyre og fant Torgeir Børven inne i 16-meteren. VIF-spissen plasserte ballen i det høyre hjørnet.

Så tok det kun to minutter før Oslo-klubben doblet. 18 år gamle Jacob Dicko Eng slo ballen langs bakken inn i fem-meteren. På bakerste dukket Børven opp og pirket inn sitt andre for kvelden.

Etter halvtimen spilt var det Layouni sin tur til å tegne seg på scoringslisten. Dicko Eng var servitør da Layouni styrte ballen i tverrliggeren og i mål. Senere i omgangen ble svensk-tuniseren tomålsscorer da han headet inn 4-0.

VIF hadde flere gode sjanser i løpet av kampen, men en god Viljar Myhra vartet opp med flere solide redninger. Dermed endte det 4-0 til de kongeblå fra Oslo Øst.

Vålerenga gjester Rosenborg i et toppoppgjør på Lerkendal neste runde. Strømsgodset tar imot Tromsø.