Superstarten fortsetter for Glimt: – Bare ett lag de ser etter på tabellen

Amahl Pellegrino med hat trick.

Bodø/Glimt - Stabæk 4-0

Bodø/Glimts strålende seriestart fortsatte med en knusende 4-0-seier over Stabæk hjemme på Aspmyra søndag.

Samtidig gikk fjorårets seriemester Molde på poengtap hjemme mot Rosenborg. Molde har kun ett poeng på de to første serierundene.

– Når Bodø/Glimt ser på tabellen, tror jeg det er ett lag de ser etter – og det er Molde, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

– Der kan vi fort ha fått årets scoring!

– Glimt ser at Molde er det eneste laget som kan matche dem en hel sesong. Fem poengs forsprang på to kamper er en eventyrlig start på sesongen. De kan bare smile og le, fortsetter Mathisen.

Amahl Pellegrino sendte Bodø/Glimt i en tidlig ledelse med et kremmerhus av en scoring. Samme mann doblet ledelsen da han satte returen fra egen straffebom i mål, før Albert Grønbæk banket inn 3-0 på volley før pause.

I begynnelsen av andre omgang økte Pellegrino til 4-0 med et nytt praktmål.

– Det er en fin start med litt mål, så kampene ikke er så «tighte». Vi klarer å kjøre på i 90 minutter, og vi kunne scoret flere, sier Amahl Pellegrino til TV 2 etter kampen.

Stabæk-innbytter Mushaga Bakenga, som fikk en scoring annullert for hands på overtid, mener det var mye å ta med seg for bæringene.

– Vi tar med oss de gode periodene. Vi viste at vi til tider kunne spille ball her. Vi hadde sjansene til å score også. Vi tar med oss det positive, så skal vi bli bedre på det andre, sier Bakenga til TV 2.