Sogndals Ulrik Flo (t.h.) jubler (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Sogndals Ulrik Flo (t.h.) jubler (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Sogndal-spiss frykter kronisk mageskade

Ulrik Flo har hatt smerter i magemuskulaturen og bekkenet i tre år. Sogndal-angriperen er redd det handler om en kronisk skade.

– Jeg har trøblet med dette i tre år, uten at det har gått skikkelig over. Jeg skulle gitt mye til den personen som hadde klart å kurere problemet, sier Flo til Sogn Avis.

22-åringen var ventet å bli en spennende spiller i årets eliteserie. Han virket pigg da Sogndal startet sesongoppkjøringen, men i slutten av januar kom de sterke magesmertene tilbake. Etter fire uker på sidelinjen er Flo tilbake i full trening, men situasjonen kunne vært bedre.

– Smertene sitter festet til magemuskulaturen. De er ikke sterke, men det fører likevel til at jeg tenker på det, og alltid kjenner litt ekstra etter underveis i kampen - noe som igjen fører til at jeg mister fokus. Det er ikke bra, sier Flo.

Han scoret nylig i treningskampen mot Kongsvinger, men innrømmer at målteften hemmes av skaden. Sogndal sesongåpner i Drammen mot Strømsgodset 20. mars. Første hjemmekamp går 3. april når Odd kommer på besøk.

– Etter skadeperioden har jeg slitt med målteften på trening, slik at det etter hvert har bygget seg opp en litt tung følelse hos meg. Scoringen betyr veldig mye for min egen del ettersom den gjør at jeg kvitter meg med denne litt ekle følelsen, sier Flo til Sogn Avis. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2