Skullerud: - Skal levere søndag

VIF og Tromsø møtes til cupdyst tre dager etter sine respektive Europaliga-oppgjør.

Tor Ole Skullerud  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Tor Ole Skullerud (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Se Vålerenga - Tromsø direkte i vårt kampsenter søndag kl. 16.00.

Et tett kampprogram gir ikke Vålerenga og Tromsø god tid før cupens kvartfinale søndag. Heldigvis braker de to lagene sammen, så forholdene er like for begge.

Torsdag spilte VIF europaligakvalifisering i Hellas. Det ga en etterlengtet opptur. Et skadeskutt lag vant 1-0 over PAOK Saloniki, men tok seg ikke videre. Fredag ettermiddag landet laget i Oslo.

Mot det greske laget utgjorde en skadd Erik Hagen og Bengt Sæternes midtforsvaret. De to gjorde jobben bra. Om de får sjansen igjen, er ennå ikke klart.

- Vi har nettopp landet og må bruke dagen og morgendagen på å se på de forskjellige løsningene. Foreløpig er lite klart, sier trener Tor Ole Skullerud til NTB.

- Det som er på det rene er at vi er i samme situasjon begge lag. Sånn sett er utgangspunktet likt, så vi kan iallfall ikke skylde på det. Vi har tro på at vi skal levere søndag, sier Skullerud.

- Det kommer til å bli en tøff og tett batalje. Vi håper på skikkelig god cupstemning, med masse nordlendinger på tribunen, sier TIL-trener Per Mathias Høgmo til NTB.

- Vålerenga var sterke mot oss hjemme på Alfheim tidligere i sesongen. Vi er veldig godt fornøyd med å være med i både europacup og norsk cup. Det gjelder å være dyktige på å nullstille seg, sier Høgmo, som rår over en skadefri stall.

VIF-keeper Troy Perkins hadde vondt i låret under kampen torsdag.

- Vi håper å få ham med oss, sier Skullerud.

Lørdagens storkamp blir mellom Odd Grenland og Brann. Oddingene stiller med full tropp.

- Vi er skadefrie og forventningsfulle. Vi skal lage fotballfest i Skien, sier Odd-trener Dag Eilev Fagermo til NTB.

For Brann kan Diego Guastavino få sin debut.

Søndag er det duket for ordentlig storkamp. Serieleder Rosenborg gjester rosenes by for kamp mot toer Molde. Kampen er utsolgt, og gnisningene mellom de to erkerivalene er tilbake for fullt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2