Phillips tilbake i Ålesund uten Morrison

Aalesunds jamaicanske angriper Demar Phillips er tilbake fra juleferie to uker for sent. Landsmannen Jason Morrison må trener Kjetil Rekdal fortsatt vente på.

Jason Morrison og Demar Phillips (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Jason Morrison og Demar Phillips (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

Phillips landet på Sunnmøre søndag ettermiddag og hevder han endelig er klar til å starte sesongoppkjøringen med lagkameratene, skriver smp.no.

– Jeg er glad for å være tilbake igjen. Jeg har trent med det gamle laget mitt hjemme, så jeg skal være i god nok form til å starte oppkjøringen, sier 28-åringen til smp.no.

Han sier det er ønsket om mer tid med familien som førte til at han tok to ukers tjuvperm.

– Når de norske spillerne er ferdig med trening eller kamp, kan de gå rett hjem til familiene. Det kan ikke jeg når de bor så langt unna, og derfor trenger jeg litt ekstra tid sammen med familien min når jeg først er hjemme. Jeg skjønner at klubben vil ha meg tilbake så tidlig som mulig, men de må forstå min situasjon også, sier Phillips.

Også landsmannen Jason Morrison uteble fra Aalesunds treningsleir på Gran Canaria. Han skulle i utgangspunktet kommet tilbake sammen med Phillips, men ventes nå tilbake først kommende torsdag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2