PÅ VEI BØRT: Lars-Jørgen Salvesen. Foto: Roy-Arne Salater, TV 2.
PÅ VEI BØRT: Lars-Jørgen Salvesen. Foto: Roy-Arne Salater, TV 2.

Nekter å svare på om han blir presset ut av Glimt

BODØ/STAVANGER (TV 2): Lars-Jørgen Salvesen (26) forlater trolig Bodø/Glimt innen kort tid. Viking blir etter alt å dømme neste stoppested i karrieren.

Lars-Jørgen Salvesen er sterkt ønsket som Vikings nye spiss. Søndag var sørlendingen på besøk i Jåttåvågen, og mye tyder på at angriperen kommer til å signere for Viking i løpet av de nærmeste dagene.

– Han var her for en uforpliktende prat. Så får vi se hva som skjer videre, var alt Vikings sportssjef Erik Nevland ville si om de videre forhandlingene etter møtet med Salvesen i Stavanger.

Angriperen reiste tilbake til Bodø mandag og deltok tirsdag på årets første Glimt-trening. Etter treningen gikk han langt i å antyde at han er på vei ut dørene på Aspmyra.

– Jeg må gå noen runder med tanke på hva som er det beste for min karriere. Det må jeg tenke på, så får vi se, sier Salvesen.

– Ble du selv overrasket over at du kan havne i Viking?

– Det kom litt bardust på, det må jeg innrømme. Men det er som jeg sier. Jeg har en karriere å forvalte og så må jeg se hva det riktige er. Jeg går inn i mitt 27. år, og da må jeg tenke på å spille regelmessig, svarer han.

Nekter å svare

Sørlendingen svarer følgende på spørsmål om han føler seg presset ut av Glimt.

– Det vil jeg ikke kommentere enda. Jeg er Glimt-spiller fremdeles, så får vi se hvordan situasjonen utvikler seg. Fremover blir det å trene her, så vil jeg ta en avgjørelse snart. Vi får se, sier han.

– Hva tenker du om at Glimt og Viking er enige om overgangen?

– Vel. Det sier jo litt om hva Glimt sitt ønske er. Men det er mitt valg oppi det hele. Jeg har tre år igjen av kontrakten med Glimt, og det må de forholde seg til. Så vi får se hvordan ting utvikler seg, konkluderer angriperen, og slår fast:

– Men det er jeg som har siste ordet. Absolutt. Det er min karriere og jeg må tenke på hva som er best for den.

PÅ PLASS: Omar Elabdellaoui trente med Glimt tirsdag. Foto: Roy-Arne Salater, TV 2.
PÅ PLASS: Omar Elabdellaoui trente med Glimt tirsdag. Foto: Roy-Arne Salater, TV 2.

Smørblid Omar

Mens Salvesen er på vei ut, har nettopp landslagsspiller Omar Elabdellaoui (30) ankommet klubben. Han signerte en toårskontrakt med Bodø/Glimt i desember og gjennomførte tirsdag sin første hele trening med klubben.

– Det var godt å komme i gang nå. Jeg har ventet på dette en liten stund nå, så det var deilig å komme i gang. Jeg har savnet fotballen, så dette føles godt, sier han til TV 2.

– Jeg kjenner til de fleste spillerne fra før. Det er mye engasjement og mange har trent godt i ferien og holdt seg godt, så det var en fin førsteøkt, konstaterer en smørblid Elabdellaoui.