HAR OVERTATT PLASSEN: Lillestrømtrener Henning Berg gratulerer keeper Andreas  Fjeldstad med en velspilt kamp mot Viking i søndagens eliteserielamp på Åråsen. (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
HAR OVERTATT PLASSEN: Lillestrømtrener Henning Berg gratulerer keeper Andreas Fjeldstad med en velspilt kamp mot Viking i søndagens eliteserielamp på Åråsen. (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Nadj vurderer Lillestrøm-exit

Lillestrøms reservekeeper Alexander Nadj (24) er ikke fornøyd etter at han ble droppet til fordel for juniorkeeperen Andreas Fjeldstad (19) mot Viking.

- Jeg er frustrert og sint, og synes det er utrolig uprofesjonelt av klubben.

Svensken dro hjem på ferie uten å snakke ut med trener Henning Berg.

Vurderer klubbskifte
Nå kan det gå mot klubbskifte for den misfornøyde keeperen, melder VG Nett.

- Jeg ville ikke stresse med å prate med ham. Trenerne visste at jeg skulle sitte på benken dagen før kamp, mens jeg fikk vite det like før. Jeg var ikke forberedt og forstår fortsatt ikke avgjørelsen. Jeg er frustrert og sint, og synes det er utrolig uprofesjonelt av klubben, sier Nadj.

Han har vært reserve i alle seriekampene som Stefan Logi Magnusson har stått.

Valgte juniorkeeperen
Islendingen var suspendert mot Viking. Nadj trodde han endelig skulle starte, men Berg valgte juniorkeeperen.

- Vi brukte veldig mye tid på å diskutere hvem av de to som skulle stå. Det var ikke noe opplagt valg, men vi følte vi hadde nok til å vurdere situasjonen dit hen at Andreas ble foretrukket for denne kampen, sier Berg til VG Nett.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2