PÅ VEI TIL RBK? Mike Jensen skal ifølge danske medier være aktuell for Rosenborg. (Foto: HENNING BAGGER/Afp)
PÅ VEI TIL RBK? Mike Jensen skal ifølge danske medier være aktuell for Rosenborg. (Foto: HENNING BAGGER/Afp)

Mike Jensen klar for RBK

Mike Jensen (24) er den tredje dansken som er klar for Rosenborg før årets sesong.

Midtbanespilleren har inngått en fireårskontrakt med trønderne.

Det bekreftet Rosenborg på eget nettsted onsdag kveld. Jensen har vært klubbløs siden kontrakten hans løp ut med økonomisk vanskeligstilte Brøndby ved nyttår.

- Jeg valgte Rosenborg for det føltes rett. For meg var det et naturlig skritt opp for meg. Det er en stor klubb. Jeg har spilt i Brøndby i mange år, så det var viktig for meg å å finne en klubb som passet til meg, det føler jeg Rosenborg gjør, sier Mike Jensen til TV 2.

– Jeg har selvfølgelig store forventninger. Rosenborg er en stor klubb med lange tradisjoner. Historien om Rosenborg er veldig kjent også i Danmark.

- Vi har fulgt med Mike i tre år og nå var det en mulighet for å hente han, sier sportslig leder i Rosenborg Erik Hoftun til TV 2.

Med unntak av et leieopphold i Malmö har dansken oppholdt seg i Brøndby mesteparten av karrieren.

Sportslig leder Erik Hoftun er fornøyd med å ha sikret seg en ny danske inn portene på Lerkendal.

– I Mike Jensen har vi fått en tøffing som kan gå gjennom veggen. Han har gode ferdigheter med ball, så dette blir spennende Mike er i utgangspunktet tiltenkt en rolle sentralt på midten, men kan også spille indreløper. I Brøndby spilte han sentralt i en 4-4-2-oppstilling, opplyser Hoftun. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2