Lyn i positiv dialog med Ullevaal stadion

Kommer sannsynligvis en avklaring i løpet av onsdag.

Erik Langerud  (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)
Erik Langerud (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)

Lyn har sendt brev til Norges Fotballforbund (NFF) og datterselskapene, og er i en positiv dialog med administrasjonen i AS Ullevaal stadion.

- Vi har prøvd å gi et så utfyllende svar som mulig, men jeg ønsker ikke nå å kommenterer innholdet i det brevet vi har sendt fotballforbundet og datterselskapene som vi skylder penger, sier Lyn-direktør Erik Langerud til NTB.

Det er tidligere antydet at Lyn skylder Ullevaal stadion 1,5 millioner kroner. Klubben har ikke klart å legge disse pengene på bordet for på den måten betale seg ut av problemet, men Lyn har tydeligvis kommet opp med løsningsforslag stadionstyret kan leve med.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått brevet fra Lyn, og vi jobber med saken i øyeblikket. Målet er at vi skal få denne saken ferdigbehandlet i løpet av kvelden. Foreløpig kan jeg si at vi er i en positiv prosess, sier administrerende direktør Jack Hemmestad i AS Ullevaal stadion til NTB.

Tirsdag sa Hemmestad til NTB at han regnet med at styret og administrasjonen måtte bruke noen dager på å behandle svaret fra Lyn. Nå snakkes det om å bli ferdig i løpet av kvelden onsdag, og det må tolkes på en positiv måte for Lyn som skal møte Stabæk hjemme på Ullevaal søndag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2