Grønbæk roses i skyene: – Prisen er snart doblet

COLOR LINE STADION (TV 2): Bodø/Glimts Albert Grønbæk (21) er i storform.

 Foto: Svein Ove Ekornesvåg
Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Aalesund – Bodø/Glimt 0-3

Bodø/Glimt-juvelen har fått en strålende start på sesongen, og scoret det første målet for de gulkledde på Color Line Stadion.

21-åringen ble hentet til Glimt på sensommeren i fjor. Ifølge den danske storavisen B.T. var overgangssummen mellom AGF og Bodø/Glimt verdt over 26 millioner norske kroner.

Det gjorde han da til tidenes dyreste signering til Eliteserien.

– Denne karen ble hentet for en solid sum til Bodø i fjor. Da var det ikke helt fulltreff med en gang, men i sesongåpningen har han vært strålende, sier TV 2s fotballeskpert Jesper Mathisen.

– Bodø vet nøyaktig hvilke spillere de henter til sitt system og utvikler de. Nå er Grønbæk sin pris snart doblet. Så god er han, fortsetter eksperten.

Mathisens kollega, Yaw Amankwah, er enig med unggutten.¨

– Nå har det blitt småpenger når man ser hvilke penger som er i omløp. Han er en spiller som Glimt kan få mye glede av og mye penger av etter hvert, skryter eksperten.

Etter 66 minutter gikk Grønbæk ned for telling og trengte behandling. Han haltet så av banen, men ga et forsøk på å fortsette kampen.

– Dette er bilder Glimt-fansen ikke vil se, kommenterte Espen Ween.

Fem minutter senere måtte 21-åringen kaste inn håndkleet og ble byttet ut.

– Det er en liten situasjon hvor jeg blir sparket av motstanderen, men jeg tror det bare er et slag, så jeg tror det går fint, sier 21-åringen etter kampen.

Faris Pemi scoret 2-0 etter 16 minutter, før Amahl Pellegrino økte til 3-0 rundt timen spilt.

Fasiten etter tre spilte kamper er tre seire og ni poeng for Bodø/Glimt, som topper tabellen. Aalesund står med tre tap og null poeng og ligger i bunn.

Relatert

Mer innhold fra TV 2