Godset vil ha Mjøndalen-kapteinen

Mjøndalens kaptein Mads Hansen (26) er ønsket av en rekke klubber, men kan bli snappet opp av Buskerud-rival Strømsgodset.

ØNSKET AV GODSET: Mads Hansen. (Foto: Erichsen, Jarl Fr./SCANPIX)
ØNSKET AV GODSET: Mads Hansen. (Foto: Erichsen, Jarl Fr./SCANPIX)

- Mads er en god lokal spiller som har gjort det meget bra i MIF. Han er dessuten et fantastisk fin fyr, sier SIFs sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidende.

Lier-gutten er blitt koblet til Fredrikstad, Haugesund og Kalmar. Foreløpig har Mjøndalen sagt nei til et bud på 315.000 kroner fra FFK, skriver lokalavisen. 26-åringen har avslått å bli med SIF på treningsleir i 14 dager.

- Det er absolutt smigrende å få tilbud om å bli med på treningsleir. Men det er viktig for meg å velge en klubb der det er gode utsikter for å få spilletid, og som virkelig ønsker meg - uten at jeg må dra på prøvespill først. Godset bør kjenne meg godt nok, sier Hansen, som har kontrakt med MIF ut 2011-sesongen.

Trolig må klubben som kjøper Hansen ut med nærmere en halv million kroner for midtbanespilleren. Hansen fikk én obligatorisk kamp som innbytter for Strømsgodset i 2002. Året etter gikk han til Mjøndalen. Bruntrøyene har ikke noe imot å miste Mads Hansen til Buskerud-rivalen.

- Det blir litt annerledes med SIF. Selv om det ikke er noe formelt samarbeid mellom SIF og MIF så er det en naturlig kobling mellom klubbene. Dette er slik jeg mener det skal fungere, sier Mjøndalens sportssjef Kenneth Karlsen.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2