El Clásico-møte i cupen

En sterk sluttspurt sendte Barcelona videre i den spanske cupen torsdag. I semifinalen venter erkerival Real Madrid.

VIDERE: Barcelona spillerne jubler etter å ha tatt seg videre i cupen. (Foto: JON NAZCA/Reuters)

To scoringer på fire minutter sørget for at Barcelona tok seg til semifinale. Mål av Andrés Iniesta (76. minutt) og Lionel Messi (80.) sikret Barcelona 4-2-seier og 6-4 sammenlagt i kvartfinalen mot Málaga.

Etter 2-2 i den første kampen på Camp Nou var det spenning før returmøtet på den spanske sørkysten. Barcelona åpnet best, og Pedro ga gjestene ledelsen etter ni minutters spill. Málaga slo tilbake nesten umiddelbart. Joaquin utlignet tre minutter senere.

Bortelaget var også sterkest i starten av annen omgang. Fire minutter etter pause ga Gerard Piqué Barcelona ledelsen på nytt. Han dempet ballen på brystet inne i feltet og skjøt inn 2-1.

Málaga kjempet seg igjen tilbake i kampen. Roque Santa Cruz utlignet for vertene etter 68 minutter, men gleden ble kortvarig for hjemmefansen. Et snaut kvarter før full tid banket Iniesta inn 3-2, og kort tid senere økte Messi til 4-2.

I den andre semifinalen møtes Atlético Madrid og Sevilla. Tidligere torsdag ble Atlético Madrid klar for semifinale etter 1-1 og 3-1 sammenlagt mot Betis. Første kamp i semifinalen spilles neste uke. (©NTB)