Drillo før Wales-kampen: – De har flere stjernespillere enn vi

Gareth Bale er blant de som har imponert landslagssjefen så mye at Drillo regner med en veldig tøff kamp i Cardiff.

Gareth Bale (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Gareth Bale (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Egil Olsen er helt klar på at Norge møter en meget tøff motstander når landslaget gjester Wales i Cardiff.

– Jeg har sett de tre siste kampene deres, og Wales er gode. De har flere stjernespillere enn oss, og når du ser lagene de spiller på så har de vesentlig høyere indeks enn oss, sier landslagssjefen.

Bale har vært «outstanding»
Drillo er ubeseiret etter 11 landskamper mot lag fra de britiske øyer, men er klar på at den statistikken settes på en prøve i Cardiff.

– Gareth Bale har vært «outstanding» i alle tre landskamper jeg har sett. Han både scorer og er nest sist på ballen, og han er vanskelig å stoppe. Så har de Steve Morison på topp, Craig Bellamy til høyre og Aaron Ramsey bak dem. Jeg skjønner at de har gode resultater, sier han.

Les også: Bale til TV 2 Sporten: – Jeg vet ikke så mye om Norge

Wales med sterke resultater
I august var Wales nummer 117 på FIFA-rankingen og Norge nummer 12. Siden har lagenes kurve pekt i motsatt retning, og om det fortsetter vil de snart krysses. På forrige ranking var Wales nummer 45 og Norge nummer 24.

– De slo Belgia, de slo et veldig imponerende Montenegro-lag, og de slo Sveits. Stilmessig er Wales som de fleste lag et godt stykke mer besittelsesorienterte enn oss, men de spiller med liten risiko og gir ikke bort ballen, sier Drillo.

Carew fortsatt usikker
Landslagssjefen vil ikke få vite om han kan bruke John Carew før etter at landslaget har landet på Heathrow på onsdag. Da vil nemlig landslagslege Thor Einar Andersen få undersøke kneet til West Ham-spissen.

– Han ble byttet ut ved pause. Jeg snakket med ham etter kampen, og han sa at han fortsatt har plager. Derfor får vi se når vi treffes.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2