Dette er Brækhus' neste motstander

Brækhus møter Klara Svensson til vinteren.

Cecilie Brækhus' neste motstander i bokseringen blir svenske Klara Svensson i mars eller februar.

Det bekrefter Cecilie Brækhus overfor NTB mandag.

Den norske verdensmesteren setter alle titlene sine på spill i kampen.

Det vil si i forbundene WBA (World Boxing Association), WBC (World Boxing Council), WBO (World Boxing Organization) og IBF (International Boxing Federation).

Forhandlingene om kampen er allerede i gang, og alt tyder på at den vil gå i Bergen.

– Kampen kommer trolig på programmet i februar eller mars, sier Brækhus til NTB.

Brækhus forsvarte VM-beltene sine i en kamp i Oslo Spektrum hvor franske Anne Sophie Mathis ble slått ut på knockout 1. oktober.

– Sky is the limit. Det finnes ingen grenser for meg. Det norske publikummet løftet meg opp et hakk til. Dette er det største som har skjedd i karrieren, sa Brækhus til TV 2 da.

Det er blitt spekulert i om UFC-kjempen Christiane «Cyborg» Justino ville bli den neste motstanderen. Hun var også en favoritt for Brækhus, som sa dette om «Cyborg» etter kampen mot Mathis:

– Det er det som pirrer meg. Hun knocker ut alle motstanderen sine. Hun er rå, brutal. Her snakker vi om en megakamp på en helt annen skala enn det Klara Svensson kan bli, fortalte Brækhus.

Men allerede i forrige uke hintet bokseren om at det ville bli Svensson først.

– Det morsomste hadde vært å møte Cyborg først, men Svensson kan bli neste kamp. Det er jeg innstilt på, og et norsk-svensk oppgjør skaper alltid blest. Det er noe folk tenner på, uttalte hun for en drøy uke siden, sa hun da. (©NTB/TV 2)

Mer innhold fra TV 2