Detalj før Núñez-bom hylles av Klopp: – Det er utrolig

Darwin Núñez kan ha blitt overrasket over lagkameraten på kjempebommen, mener Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Liverpools Darwin Núñez skrek av fortvilelse og frustrasjon da han gikk til pause mot Ajax etter å ha misbrukt en kjempesjanse like før.

Etter kampen var Liverpool-manager Jürgen Klopp var opptatt av noe annet enn Núñez' stolpeskudd. Han ville snakke om mannen som satte opp uruguayaneren som kom til Liverpool fra Benfica i sommer.

– Bobby Firmino … sier Klopp til TV 2, før han tar seg en liten pause.

Firmino ble spilt alene gjennom av Andy Robertson, men han satte opp sin nye lagkamerat fremfor å avslutte selv.

GOD LAGKAMERAT: Roberto Firmino serverer Darwin Núñez. Foto: Zac Goodwin
GOD LAGKAMERAT: Roberto Firmino serverer Darwin Núñez. Foto: Zac Goodwin

– I fremtiden lurer jeg på om folk vil bytte ut ordet «uselvisk» med «Å ta en Firmino». Det er utrolig. Jeg tror kanskje Darwin var overrasket over at han fikk ballen, sier Liverpools manager.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

Ekstra god klem

Også i 7-1-seieren over Rangers satte Firmimo opp Núñez da han selv hadde mulighet til å gå for egne sjanser.

– Vi må lære oss å kjenne ham. Han er ikke hundre prosent ennå. Det har vært et par skader, så vi må passe på ham, sier Klopp, som ga Darwin Núñez en ekstra lang klem da han ble tatt av etter en time i 3-0-seieren som sikret avansement fra Champions League-gruppen.

– Jeg spurte om han var OK, og han sa «jaja». Klemmen var mer for min skyld enn hans, smiler Klopp i intervjuet med TV 2.

Her renner det over for Langli: – Helt jævlig å se på

Etter å ha kommet ut til andre omgang, revansjerte den utrolige bommen allerede etter fire minutter. Núñez rev seg løs fra flere Ajax-spillere og stanget inn hjørnesparket fra Andy Robertson.

– Darwin var veldig forbannet og skuffet i pausen. Jeg satt ved siden av ham i garderoben. Jeg vet ikke om han forsto noe av det jeg sa, men jeg sa at jeg håper jeg kan slå han en målgivende pasning. Kanskje bør vi gjøre det oftere, sier skotske Robertson.

Elliott: – Fortjent

Liverpools Harvey Elliott mener Núñez viste styrke etter bommen.

– Han må glemme feil og ikke dvele for mye ved det. Det var også det han gjorde, og da fikk han scoringen sin. Det fortjente han. Han var overalt på banen, sier han til TV 2.

Núñez var tilbake fra start etter å ha mistet lørdagens 0-1-tap mot Nottingham Forest med en lårskade. I kampen før hadde han senket West Ham med kampens eneste scoring.

– Jeg er veldig glad på hans vegne. Han har scoret noen mål de siste kampene, og det hjelper både oss og ham, sier Klopp til TV 2.

Núñez står med seks mål på 13 kamper i alle turneringer denne sesongen etter sommerens overgang fra Benfica.

Sammendrag: Ajax - Liverpool 0-3