Del Piero (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)
Del Piero (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)

Del Piero slår tilbake mot pengesnakket

Alessandro Del Piero ønsker å fortsette i Juventus. Superstjernen nekter for at penger er grunnen til at han ikke har skrevet ny kontrakt med Torino-laget.

- Drivkraften i min karriere har alltid vært min dype kjærlighet til fotballen, Juventus og deres fans. Det handler ikke om penger. Jeg har tjent mye i karrieren, men kunne tjent enda bedre om jeg hadde hoppet på andre tilbud, sier Del Piero.

36-åringen er klar til å signere en kontrakt som sørger for at angriperen blir å se i svart-hvitt også neste sesong. Del Piero har spilt 667 kamper for Juventus. Det er rekord. Hele 280 mål har det blitt gjennom to tiår.

- Jeg har snakket med presidenten (Andrea Agnelli) om mitt ønske å være tilgjengelig for Juventus neste sesong. Det handler ikke om penger. Min lidenskap og ønske om å vinne har vært med meg fra ungdomsturneringer til verdensmesterskap, for ikke å snakke om perioden i Serie B. Mine bånd til disse fargene og fansen kan ikke måles i penger, forsikrer Del Piero.

Etter at Juventus hentet inn Alessandro Matri og Luca Toni er det blitt mindre spilletid for Del Piero, men han er bortimot desperat etter å få spille på Juventus nye hjemmebane kommende sesong.

Med Juventus har Del Piero fem seriegull, én Serie B-tittel og ikke minst mesterligatriumfen i 1995/96. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2