Caroline Graham Hansen tysk dobbeltmester

Caroline Graham Hansen og hennes lagvenninner i Wolfsburg er tysk dobbeltmester. Lørdag ble Sand slått 2-1 i cupfinalen.

DOBBELMESTER: Caroline Graham Hansen. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Danske Pernille Harder ble den store finalehelten. Hun scoret begge Wolfsburgs mål med ti minutters mellomrom i annen omgang.

Hansens hjørnespark banet vei for ledermålet i det 65. minutt. Harder hadde tidligere hatt den største sjansen i en første omgang Wolfsburg dominerte uten å makte å omsette overtaket i tellende resultat.

I det 75. minutt punkterte Harder tilsynelatende kampen da hun nikket Alex Popps innlegg i mål til 2-0.

Like etter tok kampen fyr da Popp ble utvist og Jovana Damnjanovic utnyttet det påfølgende frisparket til å redusere. Hennes scoring duket for spennende sluttminutter, men flere mål ble det ikke, og Wolfsburg kunne feire en ny tittel.