RÅSKINN: Eduardo Camavinga har fått igjen for arbeidet i treningsstudioet. Foto: Skjermgrabb fra Instagram / Camavinga
RÅSKINN: Eduardo Camavinga har fått igjen for arbeidet i treningsstudioet. Foto: Skjermgrabb fra Instagram / Camavinga
Sjekk de musklene:

Camavingas supermuskler hylles: – Helt utenomjordisk

TV 2s kommentator har latt seg imponere over Eduardo Camavinga både på og utenfor banen.

Se Chelsea - Real Madrid i kveld kl. 20.00 på TV 2 Play!

Når Real Madrid går inn i sesonginnledningen og kjemper på flere fronter, er det med Eduardo Camavinga som en av de mest sentrale.

I januar ble Camavinga kåret til månedens spiller i Real Madrid. Utover våren har han vært mer eller mindre bankers på laget. Enten i sin vante posisjon på midtbanen eller som vikar på venstreback.

Det er ikke bare på banen franskmannen har levert.

Nylig la Camavinga ut flere bilder fra treningsstudio i bar overkropp. Instagram-innlegget viser tydelige muskler på franskmannen.

– Utenomjordisk fysikk

TV 2s fotballkommentator Endre Olav Osnes lar seg imponere over bildene.

– Han har gjort jobben og blitt voksen i fysikken. Det er en imponerende fysikk. Fullstendig gjennomtrent atlet.

– Når vi ser så mange definerte og eksplosive muskler i et perfekt samspill med teknikk og spilleforståelse - så får vi en moderne, fotballspiller som oser av selvtillit, sier han.

Osnes har lagt merke til den fysiske forvandlingen, og mener det også gjenspeiler nivået på banen.

– Han har en skreddersydd og utenomjordisk fysikk, som sammen med spilleforståelse, lettbeint teknikk og masse selvtillit gjør at svært få kan matche ham. Det så vi blant annet i Champions League-kampene mot Liverpool.

– Han er nok ikke misfornøyd med bildene selv. Han er jo som et anatomisk kart, som er skåret ut i stein, smiler Osnes.

NØKKELSPILLER: Eduardo Camavinga er blitt en av Real Madrids viktigste spillere, mener TV 2-kommentatoren. Foto: ISABEL INFANTES
NØKKELSPILLER: Eduardo Camavinga er blitt en av Real Madrids viktigste spillere, mener TV 2-kommentatoren. Foto: ISABEL INFANTES

Full av lovord

På pressekonferansen før kvartfinale-returen på Stamford Bridge mot Chelsea bekreftet Carlo Ancelotti at det kan bli en ny kamp på venstrebacken for 20-åringen.

Skader på David Alaba og Ferland Mendy har gjort det hele vanskelig.

– Han har gått inn som en fullblods back som han ikke skulle gjort noe annet. Han har gjort det bra og vokst med oppgaven. Jeg mener han har vært Real Madrids viktigste etter VM, sier Endre Olav Osnes.

I høst var han langt unna å være et førstevalg på laget. Men i løpet av vinteren har han skjøvet blant annet Aurélien Tchouaméni ut av elleveren til Ancelotti.

Han ser likevel ikke for seg at den tidligere Rennes-spilleren blir en permanent løsning på venstreback.

– Det tror jeg ikke. Først og fremst er han fortsatt en midtbanespiller. Men han har tatt utfordringen på strak arm og vært skikkelig god. I tillegg har han vært en enda bedre midtbanespiller.

– Jeg er overrasket, ja. Han er den som har utviklet seg klart best i Europa det siste halvåret, sier Osnes.

Real Madrid har to mål å gå på før kveldens returoppgjør i Champions League-kvartfinalen mot Chelsea. Endre Olav Osnes gir likevel den kriserammede klubben en mulighet.

– Chelsea har sjans. Jeg stoler ikke helt på forsvaret til Real Madrid. Det er ikke alltid det har sett bunnsolid ut. Får Chelsea et mål, så er det full kamp. Jeg har sett Real Madrid røre det til før.