Caceres stoppet Milan

Forsvareren José Martin Caceres ble Juventus-helt i cupens semifinale onsdag. Hans dobbel ga 2-1 borte over Milan.

MATCHVINNER: Jose Caceres ble matchvinner da Juventus vant den første semifinalen i cupen mot AC Milan. (Foto: STEFANO RELLANDINI/Reuters)

Spillet varmet på en iskald Milano-kveld med ned mot ti minusgrader. Uruguayaneren ga «Juve» ledelsen etter 53 minutter. 19-åringen Stephan El Shaarawy utlignet for vertene etter vel en times spill. Så avgjorde Caceres i 83. minutt.

Zlatan Ibrahimovic spilte hele kampen for Milan. Han ble i helgen utvist og pådro seg tre kampers karantene i serien. Returoppgjøret i cupen går 21. mars, og «Juve» har et flott utgangspunkt.

Lagene kjemper også side om side om seriegullet. Juventus leder med ett poeng, men har en hengekamp mot Parma (borte) i bakhånd.

I den andre semifinalen møtes Siena og Napoli. Første kamp går torsdag. (©NTB)