Brasil (Foto: PAULO SANTOS/Reuters)
Brasil (Foto: PAULO SANTOS/Reuters)

Brasils tenåringer senket Argentina

To mål i andre omgang fra tenåringene Lucas og Neymar sørget for at Brasil slo Argentina 2-0 i onsdagens landskamp i Belém.

Lagene spilte utelukkende med spillere som spiller i hjemlandene. 19 år gamle Lucas fra São Paulo løp fra egen halvdel før han avsluttet med et velplassert skudd da han ga Brasil ledelsen ni minutter etter pause.

Etter et innlegg fra innbytter Diego Souza kunne Neymar (19) doble ledelsen fra kort hold et lite kvarter før slutt. Argentina stilte uten noen av sine stjerner, mens Brasil hadde med både veteranen Ronaldinho (31) og stjerneskuddet Neymar, som allerede spiller på A-landslaget. Ronaldinho blir brukt som mentor for de mange unge brasilianske spillerne man håper skal blomstre under VM på hjemmebane om tre år.

- Det er herlig å spille med Neymar og Lucas, unge talenter... og det er derfor jeg er hentet inn, for å gi dem støtte, sier Ronaldinho.

Han håper å avslutte karrieren med OL-gull i London og VM-spill på hjemmebane. Ronaldinho satser på å være én av tre spillere over 23 år som får plass i Brasils OL-tropp.

- Jeg tar det steg for steg, men drømmen er å vinne OL-gullet som jeg mangler i karrieren, og deretter å få det til under VM i 2014, sier den tidligere Barcelona-spilleren. (©NTB)

Se scoringene i videovinduet øverst!

Mer innhold fra TV 2