Braaten scoret i Ancelottis seriedebut

Daniel Braaten scoret et sent reduseringsmål da Carlo Ancelotti ledet Paris Saint-Germain til 3-1-seier i sin første seriekamp hjemme mot Toulouse lørdag.

Daniel Braaten og Mohamed Sissoko (Foto: Patrick Kovarik)

Braaten skaffet gjestene reduseringen to minutter før slutt, men da var kampen kjørt for lenge siden.

Meritterte Ancelotti tok over trenerjobben i ambisiøse PSG like før jul. Forrige helg debuterte den tidligere Milan- og Chelsea-treneren med en lite imponerende 2-1-seier i cupen mot et lag fra femte nivå i fransk fotball. Lørdag fikk italieneren servert bedre saker fra sine utvalgte.

Brasilianske Nené sendte vertene i føringen etter 38 minutter. Ved rundt timen spilt var ledelsen doblet da Javier Pastore fikk nettsus. Nené økte ytterligere med sesongens tiende scoring i det 68 minutt.

Seieren gjør at PSG leder fransk 1. divisjon med tre poeng ned til Montpellier på annenplassen. Serietoeren vant sin kamp 1-0 hjemme mot Lyon etter mål av Olivier Giroud.

Braaten og Toulouse befinner seg på en åttendeplass. (©NTB)