RETURNERER: Marius Lundemo vender tilbake til Lillestrøm. Foto: lsk.no/ Mathias Dulsrud, Megapiksel
RETURNERER: Marius Lundemo vender tilbake til Lillestrøm. Foto: lsk.no/ Mathias Dulsrud, Megapiksel

Bekreftet: Lillestrøm henter hjem Lundemo

Lillestrøm forsterker seg foran høstsesongen med en gammel kjenning.

Lillestrøm kjemper om både Europacup-spill og medalje i Eliteserien.

Nå forsterker romerikingene seg foran høstsesongen: Marius Lundemo blir Lillestrøm-spiller igjen. Det bekrefter klubben på sine sider.

– Det føles veldig bra å ta på seg denne trøya igjen. Det er litt som å komme hjem, selv om jeg er Bærum-gutt. Lillestrøm var den første proffklubben min, sier Lundemo til LSK.no.

TV 2 erfarte tidligere torsdag at det kun var en medisinsk sjekk som gjensto før Lundemo var Lillestrøm spiller igjen.

– Vi er veldig glad for at Marius er tilbake i LSK. Han kjenner klubben, er topp motivert og har fortsatt mye å gi, sier sportssjef Simon Mesfin til klubbens nettsider.

Mesfin opplyser at det i første omgang er signert en kontrakt ut 2023.

– For begge parter er det aktuelt med et lengre ekteskap enn som så, sier Mesfin. Det er også fint at vi nå er i en posisjon der vi kan være i forkant av hvordan laget vil se ut også til neste år, sier sportssjefen.

Lundemo spilte for Lillestrøm fra 2014 til 2016. Han ble da hentet til Rosenborg som han spilte for fram til 2020. Da gikk turen til Kypros og Apoel.

Nå fortsetter karrieren på Åråsen.

– Utgangspunktet for klubben er noe helt annet enn da jeg var her sist. Jeg ble jo glad i klubben sist jeg var her, men det er viktig for meg at ting er så bra som det er nå. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme i gang, sier 28-åringen.