Beckham hånet av egne fans

David Beckham møtt med pipekonsert under søndagens treningskamp mellom Los Angeles Galaxy og Milan.

 Los Angeles Galaxy supportere  (Foto: KEVORK DJANSEZIAN/AFP)
Los Angeles Galaxy supportere (Foto: KEVORK DJANSEZIAN/AFP)

«Reis hjem svindler» sto det på en plakat som fans viftet med. Det ble også pepet da hans navn ble lest opp før kampen som endte 2-2.

Se målene fra kampen og intervju med Beckham i videvinduet over!

Beckham holdt også på å komme i klammeri med en tilskuer etter at han skal ha ropt noe til hjemmelagets fans i pausen. En sikkerhetsvakt hindret nærkontakt.

- Majoriteten av fansen oppførte seg bra, men det var en eller to som... vel, du vet, det var forventet, men noen ganger går det for langt. Det skjedde et par ganger. Jeg prøvde å ta en fyr i hånd, men det villa han ikke ha noe av. Slik er det, sier Beckham.

For Beckham var det første kamp i California etter vinteroppholdet i Italia. Torsdag spilte han i New York da Galaxy vant 3-1 over Red Bulls i seriekamp.

Tilskuerne roet seg noe da Beckham sto for forarbeidet til ett av målene i en kamp som var en del av avtalen som tillot briten å spille i Italia deler av siste sesong. For Galaxy gjenstår seks kamper denne sesongen. Søndagens treningskamp ble sett av 27.000 tilskuere.

Det er uklart hvor Beckham spiller kommende vinter, men Milans trener Leonardo har sagt at han gjerne vil ha ham tilbake.

David Beckham og Ronaldinho.  (Foto: MARK RALSTON/AFP)
David Beckham og Ronaldinho. (Foto: MARK RALSTON/AFP)

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2