Bayern München cruiset videre

Det var aldri den store spenningen i mesterligaens åttedelsfinale da Bayern München slo Besiktas 3-1 borte onsdag og gikk videre med 8-1 sammenlagt.

Grunnlaget for kvartfinalebilletten ble lagt på hjemmebane da det tyske storlaget ikke ga seg før det to 5-0 på måltavla.

Dermed ble kampen i Tyrkia nærmest en formalitet, men Bayern-laget fullførte med stil og vant 3-1. Thiago Alcántara ga laget ledelsen etter 18 minutter før et selvmål av Gökhan Gönül like etter pause førte det tyske laget opp i 2-0.

Vagner Love scoret et trøstemål da han reduserte etter 59 minutter, men Bayern München økte til 3-1 etter 84 minutter da et innlegg til slutt fant Sandro Wagner som hadde en enkel jobb med å sette inn scoringen.

Motbakken for Besiktas startet allerede etter 16 minutter i den første kampen da Domagoj Vida fikk rødt kort etter en takling som bakerste mann.

Scoringer fra Thomas Müller (2), Robert Lewandowski (2) og Kingsley Coman sørget for at det tyrkiske laget ikke hadde annet enn æren å spille for på hjemmebane.

Mesterligaens kvartfinaler trekkes fredag.

(©NTB)