Bagasjetrøbbel for landslaget

Norges landslag i fotball ankom Zagreb en drøy time forsinket torsdag kveld. Reisen ble mindre strømlinjet enn planlagt og laget felt av egen bagasje.

Et charterfly skulle få spillerne raskt og direkte fra Malaga på den spanske solkysten, der Norge har ladet opp siden mandag, til Kroatias hovedstad, men det var ikke tatt høyde for de store mengder bagasje landslaget har med seg.

Flyet som var bestilt, en Fokker 100 fra et kroatisk charterselskap, hadde flere enn nok seter, men bagasjerommet var ikke i nærheten av stort nok til å romme innsjekket bagasje. Det fant man ut først etter boarding, noe som førte til en mildt kaotisk time inne i flyet før avgang.

Medierepresentantene var plassert tett sammen på de bakerste seteradene, mens spillerne var spredt ut over resten av flyet for å gjøre reisen mest mulig behagelig. Besetningen fant imidlertid ut at de fire siste radene måtte frigjøres til bagasje, og det førte til at støtteapparatet måtte flytte spillerne tettere sammen for å få plass til journalistene.

Noen spillere hadde allerede lagt seg til å sove og måtte vekkes slik at de finne nye plasser ved siden av lagkamerater.

Deretter holdt bagasjepersonell i en halv time på med å dra kolli etter kolli med landslagets bagasje ned hele midtgangen og legge det på setene bak i flyet. Til sist var det en stor bagasjehaug der, toppet av et par nett med fotballer. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2