Første poeng for Molde

Molde står fortsatt uten seier i årets eliteserie, men tok sitt første poeng for sesongen med 1-1 borte mot Odd lørdag.

Molde har hatt en krisestart på 2013-sesongen med fire strake tap. Lørdagens ene poeng var en liten opptur selv om seriemesteren fra de to siste årene må vente på årets første trepoenger.

Alle de fire nederlagene har vært ettmålstap. Det så ut til å gå mot en ny, tung kveld for Ole Gunnar Solskjærs mannskap mot Odd. Håvard Storbæk sendte hjemmelaget i ledelsen etter 34 minutter med sitt første mål for sesongen.

Kaptein Daniel Berg Hestad ble redningsmann for Molde. Få minutter etter Odd-scoringen kom utligningen. Magnus Wolff Eikrem løftet ballen presist inn til Berg Hestad i feltet, og veteranen satte utligningen inn forbi Odd-målvakt André Hansen. Berg Hestad scoret også sitt første mål i år.

I annen omgang kom begge lag til flere muligheter. Molde skapte de største sjansene, men uten å få uttelling. Dermed endte det med poengdeling i Skien.

Tross årets første poeng er tabellen fortsatt dyster lesning for Molde-fansen. Blåtrøyene ligger helt sist og har to poeng opp til Vålerenga på plassen foran. Odd klatret opp fra kvalifiseringsplassen. (©NTB)