Falcao brente straffe i sjokktap

Gullutfordrer Monaco misbrukte muligheten til å knipe tabelltoppen i Ligue 1 fredag kveld. Stjernespissen Radamel Falcao brente et straffespark da Valenciennes klarte 2-1 på bortegress.

Colombianeren gjorde comeback som innbytter etter nesten en måneds skadeavbrekk, men maktet ikke å hjelpe laget fra fyrstedømmet.

Valenciennes ledet 2-0 da Falcao satte et straffespark på keeper Nicolas Penneteau i det 83. minuttet. Ett minutt senere reduserte James Rodriguez for vertene, men de fikk ikke med seg poeng fra hjemmekampen de burde ha vunnet.

– Vi spilte bra og skapte mange sjanser, men det blir vanskelig når du ikke har flaksen du trenger, sa Monaco-trener Claudio Ranieri.

– Valenciennes spilte bra på kontringer, men jeg tror flaksen var det som manglet for oss. Vi skal jobbe hardt når vi kommer tilbake fra ferien og forsøke å glemme dette resultatet, la han til.

En uheldig Eric Abidal scoret selvmål etter en halvtimes spill og sørget for at gjestene ledet 1-0 til pause. Like før timen var spilt doblet David Ducourtioux til 2-0. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2