LANGT UNNA GLANSDAGENE: Tiger Woods får det ikke til å stemme på golfbanen. Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP
LANGT UNNA GLANSDAGENE: Tiger Woods får det ikke til å stemme på golfbanen. Foto: Tom Pennington/Getty Images/AFP

– En av de verste putterundene på lang tid

Tiger Woods famler i blinde og er milevis unna toppformen. 

Perfekte greener og en fordelaktig starttid hjalp ikke for Tiger Woods som leverte en åpningsrunde i PGA-mesterskapet tre slag over par.

Amerikaneren har misset cuten i sine to foregående majorstarter, og mye tyder på at det blir tre av tre i løpet av denne uken. Iallfall om han fortsetter på samme måte med putteren fredag.

Flere ganger i løpet av runden var Woods tydelig frustrert over sin egen putting. På de nydelig dresserte greenene på banen Whistling Straits var det ingenting annet enn seg selv å skylde på.

– Vel, jeg slo ballen veldig bra i dag, men jeg klarte ikke å få noe ut av det. Det er nok en av de verste putterundene jeg har hatt på veldig lang tid. Jeg hadde ingen følelse for hvor hardt jeg skulle slå. Det var forferdelig, sa Woods.

Han er for tiden rangert som nummer 278 i verden. 

Dustin Johnson leder turneringen etter en strålende runde på 66 slag. Svenske David Lingmerth følger kun ett slag bak – til tross for at han spilte på ettermiddagen hvor vinden tok seg kraftig opp.

Rory McIlroy, som gjorde comeback etter ankelskaden som har satt ham ut i fem uker, og Jordan Spieth leverte begge runder på ett slag under par. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2