Elleve på rad for solide Juventus

Juventus beseiret søndag Cagliari 4-1 og tok dermed sin ellevte strake seier i Serie A. Åtte poeng skiller til Roma på tabellen.

Avstanden mellom Juventus og Roma kunne vært større etter lørdagens runde, men med 4-0-seier til hovedstadsklubben over Genoa på hjemmebane, holdt serietoeren følge med den svært solide serielederen.

Spanjolen Fernando Llorente spilte en av hovedrollene på Sardinia. Cagliari kom best i gang og ledet 1-0 etter en scoring av Mauricio Pinilla, men hadde lite å varte opp med utover i kampen.

– Vi slet i den første omgangen og måtte ta sjanser etter 0-1. Vi kom oss kraftig, og alt gikk bra i annen omgang, sa Juves Stephan Lichtsteiner.

Llorente utlignet etter en drøy halvtime og sørget for 1-1 til pause. Deretter ga Claudio Marchisio laget fra Torino ledelsen i det 73. minutt. Llorente sørget med sin sjuende scoring for sesongen for 3-1, før Lichtsteiner ga de 6000 fremmøtte dagens femte scoring.

Juventus har ikke tapt i hjemlig serie siden 2-4 mot Fiorentina 20. oktober. Det er enn så lenge deres eneste serietap i år. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2