Ekspertene har fortsatt tro på Boasson og Hushovd

Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen har skuffet på vårsesongen i år, men ekspertene tror de kommer til å snu den negative trenden.

På den andre siden av skalaen har Alexander Kristoff imponert. Han har holdt «podiefart» gjennom hele vårsesongen. Det framhever tidligere proffsyklist Dag Erik Pedersen, TV 2-kommentator Johan Kaggestad og Atle Kvålsvoll, konsulent i Olympiatoppen.

– Kristoff har tatt et kjempesteg. Han bekrefter det han startet på med OL-bronsen i London i fjor. Han har rett og slett kjørt seg inn blant de beste klassikerekspertene, sier Dag Erik Pedersen til NTB.

Atle Kvålsvoll og Johan Kaggestad er helt enig.

– Vi må bare fastslå at verken Thor Hushovd eller Edvald Boasson Hagen har slått inn til nå denne sesongen, men nå skal de gjennom fire-fem ukers treningsperiode. De må lade batteriene på nytt og legge et nytt grunnlag. De har begge mye erfaring og vet hva som skal til, så jeg føler meg overbevist om at de kommer tilbake for fullt til neste fase i sesongen, sier Kvålsvoll til NTB.

Johan Kaggestad er delvis enig i dette. Han understreker at Hushovd allerede har vært høyt oppe i år med etappeseier i Tour de Hout-Var og god plassering på den tøffeste etappen i Tirreno-Adriatico, men så slo sykdommen til. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2