Drømmeslag sikret seieren

– Jeg vet ikke om jeg noen gang vil oppleve noe lignende, sier Spieth.

Drømmeslag sikret seieren

– Jeg vet ikke om jeg noen gang vil oppleve noe lignende, sier Spieth.

Jordan Spieth vartet opp med et sensasjonelt slag fra sanden da han sikret seieren i søndagens PGA-turnering.

Etter sisterunden, måtte Spieth ut i omspill mot landsmannen Daniel Berger for å avgjøre det hele. De to amerikanerne lå begge tolv slag under par.

Omspillet begynte forferdelig for Spieth. Han jaktet sin tiende PGA-tittel, men traff først et tre med utslaget. Heldigvis for amerikaneren spratt ballen tilbake på fairwayen.

Spieth traff også dårlig på sitt andre slag inn mot greenen, og ballen gikk rett i sandkassen. Men fra bunkeren viste 23-åringen seg frem. Da Spieth slo opp fra sanden mot flagget fra rundt 20 meter, hoppet ballen to ganger på greenen før den trillet ned i hullet til en sensasjonell birdie.

– At det bunkerslaget gikk inn var helt fantastisk. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil oppleve noe lignende igjen, strålte Spieth etter lykketreffet i sanden.

23-åringen tok sin andre PGA-tittel for sesongen og den tiende totalt. Han er eneste spiller ved siden av legenden Tiger Woods som har klart å vinne ti ganger på PGA-touren før fylte 24. Woods rakk 15 seirer.

Daniel Berger var imponert over sin konkurrent.

– Det er kun Jordan som kan gjøre slike ting. Jeg spilte veldig bra i dag. Selvfølgelig ønsket jeg å vinne, men nå er jeg helt målløs, sa Berger om konkurrentens vinnerslag.

(©NTB/ TV 2)

Mer innhold fra TV 2