Dortmund-treneren: – Vi vant fortjent

Jürgen Klopp var høyt oppe etter den dramatiske overtidsseieren mot Málaga, men innrømmet at Borussia Dortmund hadde flaks som gikk videre til semifinale i mesterligaen.

To scoringer på overtid sikret 3-2-seier og mesterligaavansement for tyskerne tirsdag. Den første kampen i Spania endte uten scoringer.

– Det er ikke ofte vi trenger så mye flaks. Vi var ikke så gode, men vi vant likevel. Jeg synes vi vant fortjent, de to kampene sett under ett, men hvis vi spiller som vi gjorde i kveld, vinner vi ikke mesterligaen. Vi har nådd målet vårt om semifinale. Det er helt vilt, sa Klopp.

Málaga-trener Manuel Pellegrini sluttet seg til troppen sin først noen timer før kampstart etter å ha deltatt i farens begravelse i hjemlandet Chile i helgen. Han var naturlig nok skuffet etter nederlaget for Dortmund og mente dommeren gjorde en dårlig kamp. Blant annet mente Málaga-spillerne at det var offside på utligningsmålet på overtid.

– Det var som om det ikke var en dommer på banen mot slutten. Det var kaos i sluttminuttene. Det var en rekke feil, sa han.

Klopp hadde sympati med trenerkollegaen. – Jeg kan forstå skuffelsen deres, men jeg så synes ikke dommeren hadde en dårlig kamp. Jeg hørte det første målet vårt på overtid kan ha vært offside, men jeg så det ikke. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2