VENNER: Novak Djokovic takker Rafael Nadal for kampen etter finalen i Miami Masters. FOTO: Matthew Stockman/Getty Images/AFP
VENNER: Novak Djokovic takker Rafael Nadal for kampen etter finalen i Miami Masters. FOTO: Matthew Stockman/Getty Images/AFP

Djokovic utklasset Nadal

Novak Djokovic hadde ingen problemer med Rafal Nadal i Miami Masters.

Miami (NTB-DPA): Novak Djokovic utklasset Rafael Nadal med to ganger 6-3 i finalen i Miami Masters i tennis søndag.

Dermed har Djokovic vunnet både Indian Wells og Miami Masters i løpet av mars måned. I Indian Wells kom Roger Federer til kort i finalen.

Den annenseedede serberen avga ikke sett i turneringen der han to ganger på veien mot finale fikk walkover. Søndag vant han greit det første settet med 6-3 og fulgte opp med de samme sifrene i det andre settet, hvor han brøt den førsteseedede spanjolens sett to ganger.

Det var fjerde gang Djokovic har vunnet i Miami-turneringen, og tredje gang på de fire siste årene. Han vant også i 2007, 2011 og 2012.

Det var også tredje gang på rad at Djokovic har slått Nadal. I oppgjør mellom de to verdensstjernene står det nå 22-18 i Nadals favør.

Nadal har 13 Grand Slam-titler, men han må fortsatt vente på sin første seier i Miami. Han tapte finalen også i 2008, 2009 og 2011. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2