MINSKER RISIKO:    Studier har vist at at høyere inntak av frukt, grønnsaker og spesielt vitamin C  er forbundet med redusert risiko for slag, sier forsker Aedín Cassidy. (Foto: Illustrasjonsbilde / Colourbox/)
MINSKER RISIKO: Studier har vist at at høyere inntak av frukt, grønnsaker og spesielt vitamin C er forbundet med redusert risiko for slag, sier forsker Aedín Cassidy. (Foto: Illustrasjonsbilde / Colourbox/)

Derfor bør du spise sitrusfrukter

Kan forhindre at du pådrar deg alvorlig sykdom.

Bli medlem i TV 2 Sporty - vinn Dag Ottos sykkel Sitrusfrukter inneholder nemlig den kjemiske forbindelsen «flavonoider». Den kan redusere risikoen for å få slag, særlig blant kvinner, viser en ny undersøkelse. Det er spesielt appelsiner og grapefrukt som inneholder disse stoffene. Test d
Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2